Disponibile spre vanzare vile noi intr-un complex rezidential finalizat in august 2019.

Complexul este situat in zona Iancu Nicolae (Ilfov – Voluntari), beneficiaza de vizibilitate si acces imediat la soseaua principala a zonei, avind in vecinatate zona comerciala(Mall Jolie Ville, Mega Image, Lidl, Profi Market, Baneasa Shopping City), scoli si gradinite particulare, transport in comun RATB, Gradina Zoologica, parcul Casa Alba, si acces rapid atat catre linia de centura sau aeroportul international Henri Coanda, cat si catre zona de nord si centru a capitalei.

Cele 14 vile cu arhitectura in stil londonez, de tip insiruit, masoara 330 mp suprafata construita si respectiv 285 mp suprafata utila, avind fiecare o suprafața de teren cuprinsa între 220-250 mp. Fiecare vila are in proprietate si o cota indiviză de 21 mp de teren (din zona de spatii comune a complexului) si este prevazută cu 2 locuri de parcare exterioare incluse în pretul de achizitie(inchiriere sau vanzare).

Compartimentare interioara:

  • PARTER – spatiu deschis cu zona de living, dining si bucatarie deschisa, spatiu pentru depozitare(cámara), grup sanitar de serviciu;
  • ETAJ – dormitor matrimonial deservit de zona dressing si camera de baie proprie + 2 dormitoare secundare deservite in comun de o a doua camera de baie si un balcon cu vedere catre gradina din spatele casei;
  • MANSARDA – spatiu deschis(camera hobby, sau potential dormitor suplimentar) cu acces la o terasa cu vedere catre curtea din spatele casei, al 4-lea dormitor cu zona dressing si acces la un balcon cu vedere catre curtea interioara a complexului, o camera de baie si un spatiu pentru depozitare.

NOTA: la inchiriere vilele se predau bucataria mobilata si utilata, corpuri de iluminat si perdele. La inchiriere pretul este 2.700 Euro + TVA/luna, iar la vanzare, 399.900 Euro + TVA.

Dotari: Fundații solide din beton armat, structura de rezistență a casei este prevăzută cu stâlpi și grinzi din beton armat, plăci și planșee din beton armat și zidărie portantă în sistem Porotherm. Vilele dispun de toate utilitatile, apa din reteaua publica, curent electric trifazat, gaze și fibra optica. Casele sunt prevăzute cu încalzire în pardoseală si centrală pe gaze.

Finisaje interioare: parchet triplu stratificat, marmură și granit, faianță și gresie Marazzi Italia; obiecte sanitare: baterii Grohe, grup sanitar Ideal Standard, Roca și Kludi; centrală termică: Vaillant și Viesmann. Tâmplăria interioară: uși interioare de la Pinum by Nusco Grup, modelate albe; balustrade lucrate din fier forjat; zugrăveli interioare marca Caparol (lavabile); climatizare: aer condiționat Daikin Inverter (încălzire și răcire; 24.000 BTU, 12.000 BTU, 9.000 BTU).

Finisaje exterioare: acoperiș Gerard Belgia; Balcoane din fier forjat; vopseli lavabile marca Caparol; Tâmplăria exterioară: tâmplărie Salamander, grosime 82 mm, 7 camere, geam Tripan, sistem oscilobatant Pinum by Nusco Grup; Soclul si treptele exterioare confecționate din granit; Grădinile sunt prevazute cu sistem individual de irigații; Aleile și drumul principal vor fi pavate cu dale și pavele marca Semmerlock, cu strat de uzură. Apele pluviale de pe acoperiș sunt evacuate prin burlanele caselor direct în conducta de canalizare. Drumul de acces se face din strada principală și are o lățime de 6 m (lățimea permite trecerea a 2 mașini una pe lângă cealaltă cu ușurință).

Property Features

  • 2

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App