Bucuresti

Romania

Termeni si conditii

Acest site www.luxuryestate.ro, denumit in continuare ‚‚site’’ este detinut si administrat de catre firma LUXURY ESTATE IMOBILIARE SRL, persoana juridica cu sediul social in Comuna Lunguletu, Sat Lunguletu, Strada. Principala nr. 1186, judetul Dambovita, Cod Unic de Inregistrare fiscala 25833537, Numar de Ordine Registrul Comertului J15/506/2009.

Orice persoana fizica sau juridica, prezenta pe site, care efectueaza orice fel de actiune,  se supune Termenilor si Conditiilor prezente pe aceasta pagina.

 • DEFINITII

Site – Domeniul www.luxuryestate.ro si toate subdomeniile asociate acestuia.

Utilizator – Orice persoana fizica sau juridica ce are acces la continutul pus la dispozitie prin orice mijloace de catre LUXURY ESTATE IMOBILIARE SRL si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului prezentate in aceasta sectiune de Termeni si Conditii.

Pret/Oferta Inchiriere – oferta financiara de inchiriere a locuintelor de tip: apartemente, birouri, case/vile si short time housing, puse la dispozitie tuturor utilizatorilor acestui site de catre LUXURY ESTATE IMOBILIARE SRL.

Pret/Oferta Vanzare – oferta financiara de vanzare a locuintelor de tip: apartemente si case/vile, puse la dispozitie tuturor utilizatorilor acestui site de catre LUXURY ESTATE IMOBILIARE SRL.

Formular de contact – un mijloc electronic ce intervine ca forma de comunicare intre utilizator si LUXURY ESTATE IMOBILIARE SRL,  prin care utilizatorul transmite catre LUXURY ESTATE IMOBILIARE SRL, intentia sa de a comunica cu aceasta prin intermediul site-ului.

Abonare Newsletter – mijloc prin care utilizatorul transmite catre LUXURY ESTATE IMOBILIARE SRL datele de contact, pe care aceasta sa le foloseasca pentru trasmiterea directa catre utilizator, a diverselor informatii pe care le considera de interes.

Document – prezentele Termene si Conditii.

Continut – obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate si cat mai exacte.

 • GARANTII

LUXURY ESTATE IMOBILIARE SRL, nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca depune toate diligentele pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.

Orice persoana care doreste sa beneficieze de serviciile de inchiriere, vanzare si de trimitere proprietate, prezente pe site, este rugata sa contacteze LUXURY ESTATE IMOBILIARE SRL prin mijloacele puse la dispiozitie pe site.

Informatii personale: cand prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Natura informatiilor solicitate se refera in special la date personale (nume, numere de telefon), adresa de e-mail, dar poate include si alte informatii aflate in stransa legatura cu utilizarea serviciilor solicitate.

Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si intrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.

Informatiile oferite prin intermediul site-ului – orice persoana care viziteaza site-ul si care ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre LUXURY ESTATE IMOBILIARE SRL, in vederea efectuarii de studii de piata; transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing online; solutionarea de catre LUXURY ESTATE IMOBILIARE SRL a cererilor, intrebarilor si reclamatiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activitati intreprinse de LUXURY ESTATE IMOBILIARE SRL si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.

Legaturi cu alte site-uri – prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de LUXURY ESTATE IMOBILIARE SRL utile in legatura cu continutul site-ului sau/si care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa. In cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.

LUXURY ESTATE IMOBILIARE SRL nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere de pe site-ul sau.

 • CONFIDENTIALITATE

Confidentilitate

LUXURY ESTATE IMOBILIARE SRL, va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care o utilizatorul o va furniza. Folosim datele dvs doar daca avem acordul dvs. in mai multe feluri, in functie de natura lor. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document.

Cum folosim datele tale

Folosim datele dvs, doar daca avem acordul dvs., in mai multe feluri, in functie de natura lor.

Mai jos am detaliat toate tipurile de date pe care le colectam si cum le folosim ulterior:

 • Adresa de email

In cazul in care ne-ati furnizat adresa de email, o vom folosi pentru a raspunde solicitarii dvs. in legatura cu ofertele si/sau serviciile prezentate in site, pentru a va trimite emailuri de informare cu privire la serviciile/produsele noastre, dar si la resursele pe care le publicam periodic pe acest site.

 • Numele

In cazul in care ne-ati furnizat Numele dvs, folosim aceste date pentru a personaliza email-urile pe care le primiti de la noi. Platformele pe care le folosim pentru email marketing, ne permit personalizarea pe baza datelor furnizate de abonati.

 • Numarul de telefon

In cazul in care ne-ati furnizat Numarul de Telefon, folosim aceste date pentru a va putea contacta rapid, in scopul informarii cu privire la serviciile/produsele pe care vi le putem oferi si noutatile din domeniu care pot aparea.

 • Datele despre browser/IP/dispozitiv

In cazul in care ati fost de acord sa colectam detaliile despre Browser, IP, Dispozitiv, folosim aceste date pentru a determina cum folositi site-ul nostru, scopul fiind sa facem schimbarile necesare pentru ca dvs sa gasiti mai usor si mai rapid informatiile pe care le cautati.

 • Concluzie

Am luat toate masurile tehnice pentru ca dvs sa nu fiti obligat(a) sa ne furnizati niciun fel de date (totul e optional), dar e bine de stiut ca fara ele e posibil ca anumite parti din site sa nu functioneze corect sau sa nu putem da curs solicitarilor dvs. si/sau sa nu va putem tine la curent cu privire la serviciile/produsele din portofoliul nostru de care ati putea fi interesat(a).

Partajarea datelor cu caracter personal

Nu am vandut, nu vindem si nu vom vinde niciodata datele dvs catre terte parti. Oferim servicii/produse care se bazeaza pe increderea clientilor actuali si a potentialilor clienti, iar siguranta datelor personale este esentiala in acest proces.

Singurele entitati care au acces la datele utilizatorilor acestui site sunt agentiile sau furnizorii cu care colaboram in baza unor contracte ce contin clauze de confidentialitate, fara de care nu ne-am putea desfasura activitatea si, in cazuri exceptionale si doar pe baza unor cereri oficiale, institutiile publice care aplica legea in Romania.

Singurele date despre utilizatorii acestui site, la care terte parti au acces, sunt agregate si anonimizate pe baza carora utilizatorii nu pot fi identificati.

Mesajele noastre de Marketing

In cazul in care avem acordul dvs, va vom trimite prin email mesaje de marketing cu scopul de a va informa cu privire la noutatile si/sau schimbarile care au aparut in portofoliul nostru de proprietati si/sau servicii specializate pe domeniul de realestate.

 • Dezabonare de la newsletter

Va puteti dezabona de la newsletter in orice moment, folosind una dintre metodele de mai jos:

 • Prin click pe link-ul de dezabonare din orice newsletter primit deja de la noi;
 • Prin trimiterea unui email catre noi, in care sa solicitati dezabonarea.

Adresa de email la care se va trimite informarea de dezabonare este: gdpr@luxuryestate.ro

In oricare dintre cele doua situatii, ne vom asigura ca nu veti mai primi mesajele noastre de marketing prin email. Orice solicitare in acest sens va fi rezolvata in maxim 48h de la primire.

Adresarea utilizatorilor prin publicitatea online

Desfasuram campanii de publicitate online pentru a va informa despre serviciile pe care le oferim prin acest site.

In acest context folosim mai multe retele de publicitate – Facebook si Google/DoubleClick, Linkedin, Instagram, Youtube, precum si alte tehnici de adresare a utilizatorilor in cadrul campaniilor – pe baza datelor demografice (sex, varsta, repartizare geografica, proximitate), sau  a intereselor – aceste informatii fiind puse la dispozitia noastra de catre retelele amintite mai sus.

De multe ori, reclamele noastre, pe care le vedeti pe alte site-uri, sunt afisate pe baza informatiilor pe care noi le avem despre dvs (spre exemplu, cand vizitati site-ul nostru, veti fi abordat  apoi, pe Facebook sau in reteaua de parteneri Google, cu reclama la serviciul respectiv sau la alte servicii auxiliare).

Dreptul tau in contextul datelor

Iata care sunt drepturile dvs in contextul colectarii si prelucrarii datelor:

 1. Dreptul de a fi informat cu privire la cum sunt colectat si folosite datele dvs;
 2. Dreptul de a accesa datele pe care le avem despre dvs;
 3. Dreptul de a cere rectificarea datelor pe care le avem despre dvs;
 4. Dreptul de a solicita stergerea datelor pe care le avem despre dvs;
 5. Dreptul de a solicita oprirea trimiterii de mesaje de marketing catre dvs;
 6. Dreptul de a solicita trimiterea datelor dvs personale catre dvs sau catre un alt operator;
 7. Dreptul de a depune o plangere, cu referire la folosirea datelor dvs, catre organele abilitate.

Daca aveti intrebari cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal sau doriti sa va exercitati oricare dintre drepturile legale, pentru modificarea, restrictionarea prelucrarii, accesului, portabilitatii si stergerii, prevazute mai sus, contactati-ne.

Beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa LUXURY ESTATE IMOBILIARE SRL sau adresa de email mentionata, urmand sa primiti raspuns, la adresa indicata de dumneavoastra in cerere, in termenele prevazute de lege.

Adresa LUXURY ESTATE IMOBILIARE SRL : Comuna Lunguletu, Sat Lunguletu, Str.Principala, Nr.1186, Judetul Dambovita, Romania.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Folosirea cookie-urilor

Pe acest site folosim cookie-uri. Pentru mai multe informatii despre cookie-uri, va rugam sa accesati pagina Politica de utilizare a cookie-urilor unde le veti gasi grupate pe categorii.

 

Ultima revizuire si actualizare a fost realizata la data de 27.08.2019