Va oferim spre inchiriere un apartament cu 2 camere deosebit de spatios si luminos, renovat integral, mobilat si utilat modern, situat la etajul 5 al unui bloc solid cu 7 etaje(structura monolitica, an constructie 1982) din zona Piata Amzei.

Pozitia centrala a imobilului ofera avantajul proximitatii zonei comerciale foarte diversificate (supermarketuri, piata, restaurante, cafenele, magazine, banci, farmacii, etc), dar si accesul imediat catre mijloace de transport (metrou, linii RATB, statii taxi), parcurile si cluburile din centrul Capitalei.

Apartamentul este deosbit de spatios, cu zona de living si dining, bucatarie deschisa(cu bar pentru mic dejun) complet echipata, un dormitor generos cu acces in balconul inchis(elimina disconfortul zgomotului si prafului stradal) si o camera de baie(cu cada).  Designul interior pune accent pe stilul practic-minimalist, respectind nevoia de spatiu aerisit si un nivel optim de confort, un ansamblu amenajat in culori calde si odihnitoare cu un suflu tineresc si revigorant.

Dotari: aer conditionat, interfon, ascensor, conexiune internet, cablu TV si linie telefonica internationala.

Proprietate disponibila imediat. Pret negociabil pentru contracte pe termen lung.

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App