Va oferim spre vanzare in zona rezidentiala Iancu Nicolae din nordul Capitalei o proprietate deosebita: vila (constructie 2000, renovata integral in anul 2012) cu 6 dormitoare, garaj pentru 2 masini si driveway pentru inca 3 autoturisme, anexa portar, gradina de 900 mp cu foisor, gratar,  piscina incalzita si iaz.

Compartimentare:

  • SUBSOL: doua camere tehnice(statie de filtrare si dedurizare a apei, trei rezervoare cu capacitate totala de 3000 litri, centrala termica Buderus, etc), sala de jocuri cu masa de billiard, crama, spatiu pentru depozitare.
  • PARTER: hol de acces prevazut cu dulap incastrat in perete pentru garderoba, lobby decorat cu picturi murale originale, puse in valoare de numeroase spoturi si aplice; open space 80 mp living si dining, cu semineu functional, candelabru si aplice cu ornamente din sticla de Murano, bucatarie (inchisa) 18 mp, complet mobilata si utilata in stil american, dotata inclusiv cu frigider cu dispensor de gheata, masina de spalat vase, tocator pentru resturile menajere, etc); grup sanitar pentru oaspeti dotat cu cabina de dus cu sistem hidromasaj; garaj pentru 2 masini 34 mp.
  • ETAJ 1: dormitor matrimonial 32 mp deservit de baie proprie 8 mp + birou/dormitor secundar 19  mp + dormitor 27 mp cu anexa/dressing 7 mp + camera 18 mp amenajata in prezent ca dressing + camera de baie 7 mp cu cada Jacuzzi + zona lounge 10 mp cu vedere panoramica asupra zonei de living.
  • MANSARDA: 3 dormitoare (13 mp, 16 mp si respectiv 19 mp), o baie 9 mp si o camera hobby cu sauna finlandeza pentru 6 persoane, dus cu sistem hidromasaj, aparate fitness, terasa acoperita de 8 mp cu vedere catre gradina si piscina.

Curtea:

  • Curtea din fata: pavata integral, ofera acces catre intrarea principala a casei, la garaj si la anexa administrativa a portarului(dotata cu camera de baie si aer conditionat);
  • Curtea laterala: amenajata cu spatii verzi si alei pavate;
  • Curtea din spatele casei: gradina superba, foarte bine ingrijita, dotata cu sistem automat de irigare, piscina exterioara, iaz artificial si fantana sculptata in bronz,  foisor, cuptor zidit cu gril incorporat, terasa pavata cu acces imediat din zona de zi de la parter.

Finisaje si Dotari:

  • Marmura de Ruschita, candelabru din sticla de Murano, vitralii unicat, parchet tripul stratificat din lemn de stejar, sistem de incalzire prin pardoseala in zona de living si dining, aparate aer conditionat LG in fiecare camera, sistem de alarma si sistem de supraveghere video CCTV, instalatii electrice si sanitare noi, izolatie exterioara 10 cm.

Proprietatea se afla in vecinatatea mai multor resedinte diplomatice, dar si la mica distanta de noul sediu al ambasadei SUA.

Disponibila de asemenea spre inchiriere la pretul de 8000 Euro/luna, negociabil.

Property Features

  • 2

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App