Zona Domenii este una dintre cele mai elegante zone de locuit, fiind considerata inca de la inceput drept o zona a elitelor, care se remarca si in prezent prin vile cochete, vegetatie bogata, acces facil la mijloacele de transport in comun si la zone comerciale bine dezvoltate, fiind protejata in acelasi timp de zgomotul tipic unui oras deosebit de aglomerat, asa cum este Bucuresti.

Pozitia privilegiata, suprafata utila generoasa (342 mp) la care se adauga o curte superba de 450 mp, amenajata, si posibilitatile de parcare (1 loc in curte si alte 2 locuri in fata vilei), recomanda aceasta proprietate oferita spre vanzare atat ca locuinta, cat si ca sediu de companie privata, institutie bancara, sediu ambasada/consulat, institutie administrativa/guvernamentala, clinica privata, etc.

Construita in anii `20, vila a fost consolidata si renovata integral in 2014. Procesul de renovare s-a desfasurat cu atentie la detalii si calitate, pastrand astfel standardul architectural initial si potentand valoarea acestei proprietati deosebite printr-o adaptare la stilul de viata modern, fara afectarea acelor elemente care i-au definit unicitatea. Mobilierul atent selectionat, (Ovo Design) desavarseste interiorul prin eleganta, calitate si rafinament. Structurata pe demisol, parter si etaj, vila dispune de doua cai de acces si o compartimentare bine gandita, dupa cum urmeaza:

  • DEMISOL – 75 mp – din holul central se obtine acces catre o camera mare/hobby room (31,9 mp), un spatiu pentru depozitare (5,25 mp) calcatorie (7,78 mp), camera tehnica (10,78 mp), un grup sanitar de serviciu.
  • PARTER – 135,54 mp – vestibul intrare (12,67 mp), grup sanitar (3,9 mp), dining (31,9 mp), living (28,82), birou (11,65 mp), bucatarie (19,9 mp), hol secundar (12,48 mp), 2 camere de depozitare (5,55 mp si 8,76 mp).
  • ETAJ – 131, 88 mp – din holul central (10 mp) se obtine acces catre zona matrimoniala formata din hol, camera de dressing, baie si dormitor ( total suprafata 65 mp), dormitor 2 (15,15 mp), dormitor 3 (10,23 mp), baie mare (11,6 mp).

Intreg lotul de teren masoara 640 mp, din care 457,3  mp curte libera amenajata cu spatii verzi, parcare acoperita si alei pietonale. Pe frontul stradal  se mai pot parca inca 2 autoturisme.

Finisaje si dotari: marmura, parchet din lemn masiv, usi interior din lemn si sticla, scara interioara, semineu, centrala termica proprie, aer conditionat, sistem de alarma, sistem de supraveghere.

Proprietate disponibila pentru ocupare imediata.

Property Features

  • 5

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App