Construita in 1919 in stil Neromanesc sub indrumarea reputatului arhitect Victor G. Stefanescu,  aceasta bijuterie arhitecturala din vecinatatea parcului Kiseleff disponibila atat spre vanzare, cat si spre inchiriere a fost renovata integral si consolidata in anul 2015. In aproape 100 de ani de istorie s-au pastrat majoritatea elementelor arhitecturale si decorative originale, inclusiv scara principala din marmura masiva, cupola pictata cu inaltime de 11 m, picturile murale in ulei semnate, vitralii inalte de 4 m, elemente de stucco si mozaic venetian.

Proprietatea se bucura de o pozitie si vizibilitate excelente, (avind deschidere la doua strazi), acces rapid catre parcul Kiseleff, zona comerciala Ion Mihalache – 1 Mai, dar si catre Piata Victoriei, nordul si centrul Capitalei.

Corpul principal de cladire, structurat pe demisol, parter, etaj si mansarda masoara 1120 mp suprafata construita desfasurata, respectiv 667 mp utili (2 bucatarii, 7 bai, o zona de primire foarte generoasa cu hall central de 61 mp, living/dinning, minim 6 dormitoare). Terenul in proprietate masoara in total 910 mp, dintre care 594 mp de curte.

Corpul secundar de cladire edificat pe nivelul parterului masoara aproximativ 100 mp, este dedicat personalului auxiliar si consta in 4 incaperi, o camera de baie si spatiu pentru depozitare.

Proprietatea ofera spatiu de parcare pentru pana la 10 autoturisme, spatiu liber de constructii amenajat cu gazon si alei pietonale, trei cai de acces pietonal si o poarta acces auto.

Disponibila pentru ocupare imediata, proprietatea se preteaza ca resedinta diplomatica, sau functiune de birouri, sediu ambasada, consulat, clínica particulara, etc.

Property Features

  • 10

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App