Oferim spre vanzare/inchiriere o vila noua cu arhitectura moderna intr-un complex residential de lux finalizat in toamna anului 2019.

Complexul beneficiaza de acces auto si poarta pietonala, personal de paza si administrare, este situat in zona Iancu Nicolae (Ilfov – Voluntari), in plan secundar fata de soseaua principala a zonei, avind in vecinatate zona comerciala(Mall Jolie Ville, Lidl, Profi Market, Baneasa Shopping City), scoli internationale si gradinite particulare, acces rapid atat catre linia de centura sau aeroportul international Henri Coanda, cat si catre zona de nord si centru a capitalei.

Cele 7 vile cu arhitectura moderna si design premium, masoara 425 mp suprafata construita si respectiv 320 mp suprafata utila, fiecare unitate locativa avind o suprafața aferenta de teren de 455 mp, din care amprenta la sol ocupa 172 mp. Fiecare vila este prevazuta cu garaj pentru un autoturism si un loc de parcare exterior, incluse în pretul de achizitie (inchiriere sau vanzare).

Compartimentare interioara:

  • PARTER – spatiu deschis cu zona de living(44,5 mp) si dining(15,6 mp), bucatarie inchisa cu insula si spatii pentru depozitare generoase(24,3 mp), birou/dormitor pentru oaspeti(12,5 mp), grup sanitar de serviciu; camera tehnica, garaj(28,6 mp) si un loc suplimentar de parcare in fata garajului; zona de zi comunica cu o terasa de 18,7 mp cu deschidere catre gradina;
  • ETAJ – dormitor matrimonial(30,5 mp) deservit de zona dressing si camera de baie “en-suite” + 3 dormitoare secundare(17 mp, 20 mp, 25 mp) deservite in comun de o a doua camera de baie(prevazuta cu cada de baie si cabina pentru dus); dormitorul matrimonial este deservit de un balcon de 13 mp, iar cel mai mic dintre celelalte 3 dormitoare comunica cu un balcon de 8 mp.

Gradina amenajata peisagistic cu gazon de foarte buna calitate este grupata in spatele casei.

NOTA:La vanzare, vila se preda finisata si mobilata complet (la cheie), la pretul de 950.000 Euro. La inchiriere au prioritate ofertele de inchiriere pe termen mediu-lung (minim 2 ani), vila se preda complet mobilata sau nemobilata, la pretul de 5000 Euro/luna.

Specificatii tehnice: structura din beton armat si anvelopare termosistem; fundatie izolata Sika si polistiren XPS; compartimentare din caramida Ytong; acoperis termoizolat cu polistiren extrudat de 20 cm,  hidroizolat cu membrana PVC Bauder; usa de intrare metalica, cu control acces ISEO ITALY, usi interioare EFFEBIQUATTRO MILANO; parchet triplu stratificat tip HARO GERMANY, gresie si faianta CAESAR/MARAZZI.

Instalatii si echipamente: alimentare cu apa rece si apa calda, coloana principal acu teaba tip ppr verde aquaterm, distributie din coloana principala in vile in zonele “umede” (bai, bucatarii) cu teava tip pex rehau rautitan,; alimentare termica incalzire in pardoseala prin coloana principala cu teava tip ppr verde aquaterm; camera tehnica cu centrala Viessman Vitodens 200 45KW; tablou electric pe fiecare etaj cu dijunctori la toate circuitele, intrerupator/priza Panasonic; contorizare individuala pe fiecare vila pentru consumul de apa, energie electrica si gaz; batería obiecte sanitare Simas Italy, Treemme Rubinetterie Italy, Vladama Italy, Brera Group Italy; tamplarie aluminiu Reynaers cu geam tripan Low E; iluminare cu LED, balustrada din sticla.

Property Features

  • 2

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App