Va prezentam un imobil recent renovat, aflat in Bucuresti, zona Capitale, reprezentativ ca pozitionare, prestanta si imagine, foarte potrivit ca sediu sau locuinta.

Imobilul in suprafata construita de aproximativ 600mp, se compune din demisol, parter, etaj 1 si mansarda si poate functiona unitar sau ca doua unitati separate, avand si doua intrari distincte, sistem de incalzire si iluminat, interfon si alimentare pentru internet separate.

Construit in 1996, imobilul dispune de o terasa foarte mare aflata la mansarda, 11 camere, 2 bucatarii, 7 bai, scara pentru intrare separata catre etajele 2 si 3, trei balcoane si o camera tehnica ce adaposteste trei centrale Viessmann, doua boilere si un rezervor de apa, sisteme de filtrare a apei si o unitare rack unde se face centralizarea cablurilor video, internet si interfon.

Tamplaria din aluminiu Schuco impreuna cu sistemul de izolatie exterioara pe baza de vata minerala inchid foarte bine imobilul, protejand interiorul .

Curtea si treptele de la intrare, terasele, beneficiaza de un sistem de degivrare care se porneste automat la inceperea ninsorii, astfel incat nu se permite depunerea zapezii.

Toata casa dispune de sistem video si este monitorizata de senzori si camere performante perimetral.

Materialele folosite pentru amenajare sunt de cea mai buna calitate si eleganta avand usi din lemn masiv de nuc si vitralii de cristal, scara monumentala din fier forjat si granit, luminator la 7 m inaltime cu vitralii, pardoseli din lemn exotic cu insertii din granit, semineu din marmura, stucaturi din ipsos, candelabre din bronz, cristal si alabastru.

Inchiriere 12.500€
Vanzare 4.900.000€

Property Features

  • 2

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App