Situata in unul dintre cele mai moderne ansambluri rezidentiale din zona Iancu Nicolae, vila oferita spre vanzare (singura disponibila din totalul de 5 unitati existente in complex) este renovata, igienizata si disponibila pentru ocupare imediata.

Complexul rezidential (finalizat in 2014) dispune de 5 unitati locative (vile individuale) si o zona comuna cu centru SPA dotat cu piscina interioara, sauna si Jacuzzi, personal administrativ si personal de paza. Acces facil catre toate scolile internationale din zona, central comercial Jolie Ville, strip mall si supermarket la mai putin de 5 minute de mers pe jos.

Strcturata pe demisol, parter si etaj, constructia masoara 435 mp suprafata construita totala, dintre care 285 mp utili (la interior) si 80 mp terase. Lotul de teren aferent casei masoara 380 mp, cu aprox. 250 mp de curte libera de constructii.

Compartimentare interioara:

  • DEMISOL: spalatorie, camera tehnica, spatiu pentru depozitare si grup sanitar;
  • PARTER: spatiu deschis (68 mp) cu zona de living si dining, bucatarie inchisa complet mobilata si utilata deservita de camara, birou/dormitor pentru oaspeti, camera de baie. Atat din zona de zi, cat si din bucatarie se obtine acces catre terasa si gradina;
  • ETAJ: trei dormitoare (16 mp, 18 mp si 19 mp) deservite fiecare de propria camera de baie, dressing spatios si balcon sau terasa.

Vila se vinde nemobilata (cu exceptia bucatariei, a bailor si a dulapurilor incastrate in perete). Doua locuri de parcare sunt disponible la exterior pe aleea auto a casei.

Property Features

  • 2

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App