Proprietatea oferita spre vanzare este situata in zona rezidentiala Iancu Nicolae, in apropiere de British School si centrul comercial Jolie Ville, la distanta de numai 5 minute de Baneasa Shopping City si 10 minute de aeroportul international “Henri Coanda”.

Desi impresioneaza prin dimensiunile extrem de generoase ale terenului in proprietate, vila pastreaza caracteristicile unei resedinte familiale care asigura un nivel maxim de confort si securitate prin facilitatile private precum: piscina exterioara, teren de baschet, 3 garaje, anexa pentru paznic/sofer .

Compartimentare:

  • PARTER: nivelul este impartit in doua sectiuni principale: zona de receptie si zona personala – ZONA DE RECEPTIE – lobby generos cu deschidere catre livingul deosebit de luminos si spatios cu semineu si vedere directa catre gradina si piscina, camera de dining, bucatarie complet utilata, grup sanitar de serviciu; ZONA PERSONALA – spalatorie, sala de fitness prin care se obtine acces la cele 3 garaje + dormitor matrimonial cu sauna si Jacuzzi, 2 bai si 2 dressing-uri(pentru doamna si pentru domn) si un birou;
  • ETAJ 1: 2 dormitoare, fiecare cu baie si dressing proprii si o zona pentru invitati care consta in: 3 dormitoare, un mic living, bucatarie complet utilata si 2 bai;
  • MANSARDA: open space cu acces pe terasa.

Curtea:

  • Curtea din fata: pavata integral, ofera acces la cele 3 garaje prin intermediul unei alei circulare cu sens giratoriu; anexa cu dormitor, bucatarie si baie pentru paznic/sofer; accesul pe proprietate se face pe un drum cu acces privat (proprietate privata, 200 mp), controlat prin bariera;
  • Curtea laterala: amenajata cu spatii verzi si alei pavate;
  • Curtea din spatele casei: gradina superba, foarte bine ingrijita, piscina exterioara, teren de baschet, foisor si un spatiu gazonat de 4000 mp.

Proprietatea se afla in vecinatatea mai multor resedinte diplomatice dar si la mica distanta de noul sediu al ambasadei SUA.

Proprietatea este in prezent inchiriata. Se elibereaza pentru cumparator in termen de 60 de zile de la perfectarea documentelor de vanzare-cumparare.

Property Features

  • 7

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App