Proprietatea speciala de tip penthouse prezentata spre vanzare sau inchiriere este situata la etajul 3 din 3 al unui imobil stil boutique aflat in inima Cartierului Francez si beneficiaza de o vedere panoramica splendida asupra acestuia, dar si catre parcul Herastrau. Imobilul beneficiaza de acces securizat, sunt doua apartamente pe nivel, iar liftul ajunge in interiorul apartamentului, oferind proprietatii un plus de confort si eleganta.

Interiorul apartamentului se bucura de o lumina superba in toate incaperile. Livingul – deosebit de spatios si luminos – ofera acces catre o terasa impresionanta atat prin dimensiunea acesteia (260 mp) cat si prin vederea panoramica senzationala. Zona de noapte este compusa din dormitor de oaspeti (care poate deasemenea sa functioneze si ca birou) si dormitorul matrimonial cu baie proprie si dressing, avand acces la terasa din spate, unde gasim aceeasi lumina calda, vedere libera catre zona de vile, dar si foarte multa liniste.

Disponibila si spre inchiriere la pretul de 4500 Euro/luna, proprietatea beneficiaza totodata de avantajul potentialului de extindere  a suprafetei locuibile (prin supraetajare).

In pretul de vanzare/inchiriere este inclus un loc de parcare in garajul subteran al imobilului.

Property Features

  • 1

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App