Spatios si luminos, cu spatii vitrate si terase generoase, apartamentul tip duplex – penthouse disponibil spre vanzare este situat la ultimele doua etaje ale unui imobil constructie 2008 cu 12 apartamente, prevazut cu lift auto si lift de persoane, acces securizat si personal de paza.

Imobilul se pozitioneaza in imediata vecinatate a Pietei Dorobantilor (5 minute de mers pe jos) si 3 minute fata de Piata Floreasca.

Apartamentul tip duplex masoara o suprafata utila de 164,98 mp, la care se adauga terase si balcoane (acoperite si in aer liber) in suprafata totala de 48 mp.

Compartimentare:

  • Etajul 4: hol spatios prevazut cu spatiu pentru depozitare garderoba, spatiu deschis cu zona de living si dining (29,80 mp) cu acces la o terasa de 9 mp, bucataria (inchisa) este complet mobilata si utilata; spatii pentru depozitare incastrate in casa scarii interioare; dormitor matrimonial (16,62 mp) deservit de camera de baie proprie; dormitorul secundar (12,96 mp) dispune de acces la o loggia de 5,33 mp compusa din spatiu inchis si spatiu in aer liber;
  • Mansarda: spatiu deschis (37 mp) amenajat in prezent ca birou si biblioteca, camera de baie, o camera pentru depozitare/dressing. Terasa aferenta acestui nivel este compusa dintr-un pavilion inchis in sticla (25 mp) si un balcon de 9 mp cu vedere libera. Pavilionul din sticla este incalzit, prevazut cu usi culisante, tamplarie metalica Schuco si sistem de degivrare.

In apartament sunt usi interioare din lemn masiv cu balamale ascunse, tamplarie termopan Schuco, faianta, mozaic, gresie, parchet din lemn masiv, vitralii.

Cateva reparatii locative si igienizarea apartamentului sunt in prezent in curs de desfasurare.

Pretul de vanzare include: locul de parcare (11,80 mp) situat la subsol -1 al imobilului, o boxa pentru depozitare de 4 mp tot la nivel subsol, precum si mobilierul existent in apartament, executat din lemn masiv, pe comanda.

Property Features

  • 1

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App