Disponibil la vanzare, duplex-penthouse pozitionat in zona Floreasca- noul centru metropolitan al Bucurestiului destinat cumparaturilor, divertismentului si afacerilor. Investitiile de amploare din aceasta zona, schimba total harta orasului.

Acest penthouse/duplex este deosebit de luminos, cochet si spatios si se bucura de toate avantajele unei locuinte de lux: vedere spactaculoasa, spatiu util confortabil si bine structurat, terasa mare, insorita, finisaje de calitate si acces la cele mai bune restaurante, magazine, scoli si gradinite particulare, centre medicale si centre Spa din nordul capitalei.

Duplexul/penthouse cu 5 camere oferit spre vanzare este situat la etajele 3 si 4, din 4, ale unui imobil finalizat in anul 2006, cu vedere libera orientata si catre parcul si lacul Floreasca.
Suprafata utila interioara de 200 mp este impartita astfel:
-ETAJ 3- living (42 mp), bucatarie inchisa (12 mp), hol (15mp), baie oaspeti (4,5 mp), dormitor 1 (15 mp), dormitor 2 (20 mp) cu baie proprie (10 mp), terasa (13 mp).
-ETAJ 4- dormitor matrimonial si zona de dressing (40 mp), cu baie proprie (9 mp), camera (38 mp) si o terasa superba de 45 mp, camera pentru depozitare (10 mp).

Apartamentul se vinde impreuna cu 2 locuri de parcare.

Property Features

  • 2

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App