Disponibil spre vanzare apartament tip duplex-penthouse cu 4 dormitoare ce este situat in zona Kiseleff/Aviatorilor, la etajele 5+6 ale unui imobil exclusivist S+P+6, finalizat in 2011. Apartamentul a fost complet renovat si modernizat si are o suprafata utila de 337mp, trei terase insumand 92mp cu o vedere panoramica.

Compartimentare:

-Etajul 5 este compus dintr-un living spatios si luminos cu zona de dining (70mp) si iesire pe terasa, bucatarie/zona de luat masa/relaxare, complet mobilata si utilata (39mp), hol cu dressing si grup sanitar.
-Etajul 6 cuprinde doua dormitoare matrimoniale  fiecare cu zona de dressing si baie proprie (cu iesire catre o terasa), un dormitor matrimonial secundar, cu dressing si baie proprie, o camera de relaxare/hobby-room, etc. cu iesire catre una din terasele principale ale apartamentului, o a patra baie cu dus, sauna, hol spatios cu zone de biblioteca si o alte zona de depozitare.

Apartamentul este mobilat si utilat cu mobilier modern, finisajele sunt premium si beneficiaza de trei locuri de parcare situate in garajul subteran al imobilului.

Disponibil incepand cu luna iulie 2024.

Pret vanzare 2.300.000 euro.

Property Features

  • 3

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App