WIN Herăstrău este un ansamblu imobiliar exclusivist, situat în partea de nord a capitalei – cartierul Șoseaua Nordului. Include 5 clădiri (2S+DS+P+5E) cu apartamente cu câte 2-5 camere și oferă, prin toate componentele sale, confort, siguranță, funcționalitate și frumusețe.
Aleile pietonale si piatetele contribuie la o atmosferă relaxantă și caldă, pentru adulți și pentru copii. Spațiul prevăzut pentru evenimente private, cât și celelalte facilități cu acces rezervat, sunt menite să înlesnească activitățile zilnice și relațiile sociale.

Va propunem in cadrul acestui proiect un apartament exclusivist cu 3 camere, luminos, cu ferestre inalte, amenajari moderne realizate cu materiale de top. Printre dotarile apartamentului se numara: sistem de incalzire in pardoseala, parchet Chevron din lemn natural, sistem de climatizare automatizat in fiecare camera în parte, marmura naturala, ceramica Villeroy & Boch, baterii Gessi, electrocasnice Miele, usi Italia magnetice, mocheta ignifuga, mobilier integral Rovere.

Suprafata totala apartament :98,7 mp .

Compartimentare: open space- zona de living, dining si bucatarie (33mp) avand acces la o logie in suprafata de 5 mp, grup sanitar (3 mp), dormitor matrimonial cu baie en-suite(30 mp) si acces la a doua logie(5 mp), hol (5 mp), dormitor secundar(14 mp) si o camera de baie situata pe hol(4 mp).

In pretul de vanzare sunt incluse 2 locuri de parcare in garajul subteran , 2 boxe generoase si tot mobilierul custom made.

Pret vanzare:560.000 euro+TVA.

Property Features

  • 2

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App