Va prezentam spre vanzare/inchiriere o proprietate de exceptie pozitionata in imediata vecinatate a bulevardului Kiseleff, un apartament de lux  cu 4 camere complet mobilat si utilat, situat la etajul al 2-lea al unui imobil elegant, cu 3 etaje, finalizat in anul 2010. Imobilul dispune de acces securizat si persoinal de paza disponibil 24/7, parcare subterana si ascensor de generatie noua.

Compartimentare interioara apartament:

  • zona de zi: hol pricnipal de acces cu spatiu garderoba tip „walk-in closet”; spatiu deschis de living si dining (60 mp) deosebit de luminos, datorita peretelui cortina creat pe intreaga lungime a terasei; bucataria (14 mp) este inchisa, mobilata si utilata complet, prevazuta inclusiv cu spatiu pentru servirea micului dejun;
  • dormitoarele: dormitorul matrimonial masoara 30 mp si este deservit de o camera de baie in suprafata generoasa de 14 mp, dotata cu cada cu sistem hidromasaj; celelalte doua dormitoare (13 mp si 17 mp) sunt deservite in comun de un hol secundar(prevazut cu dulapuri incastrate in perete) si o camera de baie(cu cabina de dus sistem hidromasaj);
  • terasa: in suprafata de 29 mp, terasa ofera vedere laterala catre bulevard si deserveste atat zona de zi, cat si dormitorul matrimonial.

Apartamentul se inchiriaza impreuna cu un loc de parcare in garajul subteran al imobilului. Proprietatea este disponibil la inchiriere  pentru suma de 3000 euro.

Mijloace de transport in comun: statie R.A.T.B. la 100 metri distanta, statia de metrou „Aviatorilor” la 550 metri.

Property Features

  • 1

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App