Prezentam spre vanzare/inchiriere un apartament deosebit de spatios si elegant, situat  la parterul unui imobil cu destinatie mixta (rezidential si birouri) constructie 2007, in segmentul de notorietate al zonei Dorobanti, popular cu numeroase sedii de ambasade si resedinte diplomatice. Imobilul este dotat cu acces securizat si personal de securitate.

Atat spatiul generos in suprafata utila de 183 mp, cat si finisajele impecabile, dotarile moderne si designul interior elegant, recomanda acest apartament – pretabil ca locuinta personala sau sediu reprezentativ pentru o companie privata cu nr. mic de angajati si trafic redus in relatia cu publicul – in topul proprietatilor de lux din Capitala.

Compartimentare interioara:

  • zona de living si dining: este un spatiu deschis, luminos, in suprafata de 64 de mp;
  • bucataria: este complet mobilata si utilata (prevazuta inclusiv cu masa si scaune pentru mic dejun), masoara 19 mp si dispune de acces imediat catre un hol secundar (cu dulapuri incastrate in perete pe intreaga lungime a culoarului) si o baie de serviciu dotata cu masina pentru spalat rufe si uscator;
  • dormitoarele: sunt 3 dormitoare (19,02 mp, 19,02 mp si 26,91 mp) deservite fiecare de camera de baie proprie (doua dintre ele cu cada, una cu cabina de dus);
  • terasele: zona de living si unul dintre dormitoare beneficiaza de acces la o terasa de 18 mp cu vedere stradala, iar din bucatarie se obtine acces la o a doua terasa (15 mp), cu pozitie laterala, retrasa de la nivelul strazii.

Apartamentul beneficiaza de garaj dublu cu acces prin telecomanda, separat de celelalte garaje ale imobilului. Liftul modern de persoane asigura conexiunea nivelului subteran cu celelalte etaje ale cladirii.

Proprietate disponibila pentru ocupare imediata.

Property Features

  • 2

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App