L.E. Contract de inchiriere valabil pana in aprilie 2022.

Apartamentul oferit spre vanzare este situat pe o strada rezidentiala, in imediata vecinatate(3 minute) a pietei Charles de Gaulle, a parcului Herastrau si statia de metrou “Aviatorilor”. Zona se numara printre cele mai bine cotate zone rezidentiale din Capitala, cu vecinatati selecte si linistite, in linia a doua fata de bulevardul principal(Aviatorilor), la 150m distanta de parcul Herastrau, 600m de parcul Kiseleff si 15 minute pana la piata agro-alimentara 1 Mai, sala de fitness, magazine, supermarket-uri, restaurant, etc.

Situat la etajul al 3-lea intr-un imobil cu 5 etaje, acces securizat si parcare subterana, apartamentul se remarca atat prin generozitatea spatiului interior, cat si datorita luminozitatii si vederii panoramice asupra spatiilor verzi din vecinatate.

Compartimentare:

  • Zona de zi: hol principal de acces, camera de baie pentru oaspeti si dressing/debara + zona deschisa de living 45 mp si dining 22 mp cu perete cortina din sticla(vedere stradala) + bucatarie semi-inchisa complet utilata(14,5 mp) Franke-Italia;
  • Dormitoarele: cele 3 dormitoare(14,70mp, 16mp si 16mp) sunt deservite in comun de doua camera de baie(una dintre ele dotata cu cada de baie, iar cealalta cu cabina pentru dus). Unul dintre dormitoare este prevazut cu acces la un mic balcon de 2 mp(vedere stradala).
  • Spatii anexe: 2 locuri de parcare subteran si o boxa pentru depozitare.

Dotari: bucatarie completa(plita, hota, combina frigorifica, masina pentru spalat vase, masina pentru spalat rufe cu uscator), sistem de incalzire gestionat individual pe apartament, centrala proprie de imobil Buderus, put de mare adancime al imobilului cu hidrofor + separat alimentare de la reteaua orasului, supraveghere video non-stop a tuturor cailor de acces in imobil, personal de securitate disponibil 24h, managementul cladirii integrat.

Pretul de vanzare al apartamentului in suprafata desfasurata totala de 211,12 mp impreuna cu cele doua locuri de parcare si boxa pentru depozitare (51,52 mp) este de 650.000 Euro pentru o suprafata totala de 262,64 mp.

Property Features

  • 2

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App