Disponibil spre vânzare acest apartament modern, fermecător și confortabil cu 1 dormitor, o grădină privată superba de 60 mp, situat la parterul unui bloc cu 3 etaje (finalizat în 2020), avand un total de 12 unități locative, foarte generoase, zone de depozitare la subsol, acces securizat si o comunitate linistita. O proprietate in care va puteti muta imediat!
Odată ce intri în acest apartament, simți căldura acestuia si energia bună care vine exact la momentul potrivit pentru a-ți face ziua și mai frumoasă. Simti ca esti acasa.
Parcul Herastrau este in imediata apropiere, multe magazine (supermarketuri Carrefour, Mega Image si Lidl, restaurante), in timp ce Centrul Comercial Baneasa este la 6 minute (de mers cu masina).
Cu mobilier premium și electrocasnice de înaltă calitate pentru casă/bucătărie (toate incluse în preț), interiorul are o suprafață utilă de 53 mp, înconjurat de propria grădină de un verde incantator, dar și spațioasă (60 mp), avand chiar și doi copaci minunati!
• Zona de primire, living si bucatarie: 34 mp- open space cu acces la gradina, bucatarie complet utilata si foarte moderna, baie cu cada confortabila.
• Dormitor: 15 mp, prevazut cu un dulap spatios.
• Grădina/terasa: înconjoară apartamentul pe două laturi, avand acces din zona de zi.

Dotari: aer conditionat in fiecare camera(LG), sistem de iluminat exterior pentru zona gradinii, centrala termica de apartament.
Apartamentul beneficiaza de 1 loc de parcare exterior inchiriat de la Primaria Capitalei prin contract care se poate prelungi.

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App