WIN Herăstrău este un ansamblu imobiliar exclusivist, situat în partea de nord a capitalei – cartierul Șoseaua Nordului. Include 5 clădiri (2S+DS+P+5E) cu apartamente cu câte 2-5 camere și oferă, prin toate componentele sale, confort, siguranță, funcționalitate și frumusețe.
Aleile pietonale si piatetele contribuie la o atmosferă relaxantă și caldă, pentru adulți și pentru copii. Spațiul prevăzut pentru evenimente private, cât și celelalte facilități cu acces rezervat, sunt menite să înlesnească activitățile zilnice și relațiile sociale.

Va propunem in cadrul acestui proiect un apartament cu 4 camere, luminos, cu ferestre inalte, amenajat in stil modern cu materiale de cea mai buna calitate. Printre dotarile apartamentului se numara: sistem de incalzire in pardoseala, parchet, sistem climatizare automatizat pe fiecare camera în parte.

Apartamentul care se vinde are o suprafata utila generoasa de 120 mp la care se adauga doua logii cu o suprafata totala de 9 mp. Suprafata construita totala este de 153 mp.

Compartimentare: zona de living cu dinning ( 25,81 mp) cu acces la balcon, bucatarie inchisa ( 7,13 mp) grup sanitar,dormitor matrimonial cu baie en-suite si acces la balcon, 2 dormitoare secundare si o camera de baie situata pe hol.

In pretul de vanzare sunt incluse 2 locuri de parcare in garajul subteran si o boxa generoasa.

Vanzare apartament varianta nemobilata.

Property Features

  • 2

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App