Pozitionat chiar langa Satul Francez si parcul Herastrau, acest apartament luminos si spatios se bucura de toate avantajele unei locuinte de lux: vedere spactaculoasa, spatiu util confortabil si bine structurat, terasa mare, insorita, finisaje de calitate si acces la cele mai bune restaurante, magazine, scoli si gradinite particulare, centre medicale si centre Spa din nordul capitalei.

Apartamentul cu 4 camere oferit spre vanzare este situat la etajul 3 din 6 al unui imobil finalizat in 2009, cu vedere libera orientata inspre Satul Francez si catre parcul Herastrau.

Suprafata utila totala de 190 mp este impartita astfel: living – dinning si bucatarie deschisa (54 mp), dormitor 1 (15,64 mp), dormitor 2 (22,77 mp), dormitor matrimonial cu baie proprie (26,42 mp), alte doua bai ce deservesc zona de zi si cele doua dormitoare secundare, hol generos (14 mp) si o terasa superba cu o suprafata de 32 mp.

Apartamentul poate fi achizitionat impreuna cu 3 locuri de parcare (valoarea fiecarui loc de parcare este de 25000 euro).

Property Features

  • 3

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App