Prima inchiriere pentru acest apartament nou cu 2 camere situat la etajul 2 din 10 al unui imobil finalizat in 2020. Imobilul face parte dintr-un complex rezidential cu acces securizat cu bariera, personal de paza 24/7, parcare subterana si parcare de suprafata, alei pietonale, spatii verzi, spatii comerciale la parter, supermarket Mega Image si magazín Pepco.

Zona comerciala si statie de transport de suprafata STB din soseaua Stefan cel Mare sunt situate la 1 minut distanta (92 m), statia de metrou Stefan cel Mare si parcul Circului la 7 minute de mers pe jos (550 m), statia de metrou Obor si piata Obor la 16 minute (1,3 km).

Nou, la prima utilizare, apartamentul a fost mobilat si utilat din gama premium in baza unui proiect de design si amenajare interioara, masoara 54 mp utili (la care se adauga un balcon de 5.5 mp) si este disponibil pentru ocupare imediata.

Camera de zi include zona de living – dinning si un dressing spatios, incastrat in perete. Bucatarie inchisa (complet utilata), amenajata cu zona de servire a micului dejun. Din camera de zi se obtine acces la balconul dotat cu mobilier de exterior. Dormitorul este spatios, prevazut cu dulapuri incastrate in perete si pat matrimonial. Camera de baie (cu cada).

Loc de parcare subterana, incalzire in pardoseala, aer conditionat, mobilier realizat pe comanda.

Proprietatea se inchiriaza doar pe termen lung (minim 2 ani).

Property Features

  • 1

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App