Disponibila atat spre vanzare cat si spre inchiriere aceasta proprietate deosebita, construită în 1937 cu elemente arhitecturale originale specifice perioadei interbelice, situată la confluența zonelor Primăverii si Charles de Gaulle, cunoscută ca zona rezidențială de lux a Bucureștiului. Proprietatea beneficiaza de acces rapid catre doua parcuri (Herastrau si Bordei), zona comerciala din bulevardul Primaverii, dar si de cea din Calea Dorobantilor, mijloace de transport in comun, scoli si gradinite de prestigiu.

Consolidat în anul 2000 și reamenajat integral în anul 2018, imobilul își face remarcat farmecul atât în exterior dar mai ales în interior, unde elementele din lemn masiv sculptat reliefează suprafețele arcadelor, ale ușilor și ale ferestrelor interioare în stil venețian cu influențe maure, decorate cu vitralii pictate manual. Structura de rezistență este realizată pentru pereți din zidărie cărămidă și stâlpișori de beton armat. Peste fiecare etaj sunt planșee din beton armat. Instalațiile electrice și sanitare au fost înlocuite integral, imobilul având sistem de încălzire pardoseală în băi şi recirculare apă caldă menajeră pentru a asigura un nivel inalt de confort. Viitorul proprietar/chirias se va bucura de o casă inteligentă, cu tehnologie Smart, care permite controlarea tuturor sistemelor atât din interiorul cât și din exteriorul casei de pe telefonul mobil sau de pe tabletă. Printre facilitățile oferite enumerăm sistema de alarmă, supraveghere video, rulouri acționate electric, sistem audio, aerul condiționat și sistemul de încălzire, toate pot fi comandate de la distanță din telefonul mobil. Finisajele folosite sunt de cea mai bună calitate, gama premium, piatra naturală și esențele de lemn folosite la finisare fiind în deplina armonie cu mobilierul de lux și dotările de ultimă tehnologie.

Compartimentare interioara:

SUBSOL – 35,06 mp utili – camera tehnica, spatii pentru depozitare, pivnita, grup sanitar de serviciu;

DEMISOL – 143,95 mp utili + curte interioara 33,17 mp – sala de fitness, grup sanitar, camera masaj, spalatorie, bucatarie de serviciu, apartament pentru personalul de serviciu (living, dormitor, baie), garaj (17,25 mp);

PARTER – 136,52 mp utili – hol intrare, grup sanitar de serviciu, birou (16 mp), living (40 mp), dinning (32 mp), bucatarie (22mp) + acces terasa (12 mp);

ETAJ – 136,74 mp – dormitor matrimonial (21,16 mp) deservit de camera de baie en-suite (13 mp) si zona generoasa dressing; trei dormitoare (17,82 mp, 14,07 mp si 11,23 mp) deservite in comun de o camera de baie,  un grup sanitar de serviciu si o camera pentru depzitare/dressing de 5 mp;

Spațiile tehnice și de servicii sunt alcătuite din: cabină pază (+grup sanitar), spațiu pentru colectarea deșeurilor, 3 magazii exterioare, zonă centrală termică, spălătorie, 2 bucătării de serviciu și o pivniță ce poate fi transformată în cramă sau în cameră de panică (aceasta fiind dotată cu uşă blindată).

Zona de recreere este compusă la exterior dintr-o zonă de lounge, foișor, loc de joacă pentru copii, iar în interior din sala de sport și camera de masaj.

La exterior, proprietatea încântă privirea cu un superb gazon, gard viu și cu jardiniere având plante decorative, iar sistemul complet pentru irigare instalat asigură întreținerea perfectă a spațiilor verzi. Curtea este dotată cu aspersoare automate şi robot de tuns iarba, întreţinerea făcându-se autonom, nefiind necesar personal pentru mentenanţă.

Parcare – sunt disponibile 10 locuri de parcare, dispuse astfel: 4 locuri în curte (cu posibilitatea realizării și unui al 5-lea loc de parcare) și 6 locuri de parcare cu sistem de bolarzi (piloni retractabili ce pot fi comandați prin telecomandă, cu acționare local sau de la distanță printr-o aplicație instalată pe telefonul mobil) care oferă garantarea locurilor de parcare aflate în exteriorul curții.

Pret chirie: 19.000 Euro/luna.

Pret vanzare: 4,6 milioane Euro.

Property Features

  • 10

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App