Va oferim spre inchiriere un apartament cu 4 camere situat la parterul unui imobil nou cu 4 etaje ocupat in exclusivitate de companii private. Modern, cu finisaje elegante, deosebit de spatios si luminos, apartamentul masoara 148 mp utili compartimentati dupa cum urmeaza:

  • Living/receptie/meeting room 50 mp cu acces direct la terasa privata in suprafata de 63 mp;
  • 3 camere(9 mp, 15 mp si 18 mp) deservite de doua camera de baie(6 mp si respectiv 8 mp);
  • Bucatarie mobilata si utilata(14 mp).

Dotari apartament: aparate de aer conditionat in fiecare camera, rulouri exterioare actionate electric, sistem de alarma, usa metalica acces principal, interfon, cablu TV, internet, telefonie fixa, dulapuri incastrate in perete, bucatarie utilata.

Finisaje apartament: parchet din lemn stratificat, tamplarie din aluminiu cu geamuri termopan, jaluzele aluminiu, gresie si faianta in bai si bucatarie, vopsea lavabila pereti interior.

Dotari imobil: ascensor persoane, garaj auto cu acces pe baza de telecomanda, acces imobil pe baza de cartela magnetica, centrala termica proprie, supraveghere video, personal administrativ.

Locatia extraordinara si vecinatatile selecte(resedinte diplomatice, sedii de ambasade, restaurante de lux, etc) dar si aspectul modern si elegant al imobilului, recomanda acest apartament in topul proprietatilor de lux pretabile pentru sedii de companii private din zona Dorobanti.

Property Features

  • 1

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App