Apartamentul de lux cu 3 camere (2 dormitoare) disponibil penntru inchiriere pe termen scurt este situat in complexul “Vida Herastrau” (finalizat la inceputul anului 2020) in imediata vecinatate a parcului Herastrau.

Complexul cuprinde 86 de apartamente amplasate in doua cladiri S+P+4, cu nivel de parcare subterana si nivel cu spatii pentru depozitare, 4 ascensoare Schindler de 8 persoane, sistem de monitorizare video a zonelor comune si personal de paza.

Finisat impecabil si mobilat complet din gama premium, apartamentul oferit spre inchiriere este dotat “la cheie”, pentru a oferi confort din prima zi de ocupare. Incalzire prin pardoseala, sistem de climatizare centralizat, mobilier si electrocasnice de foarte buna calitate.

Interiorul masoara 98 mp utili, la care se adauga o terasa cu vedere libera si este configurat dupa cum urmeaza:

  • Zona de zi: hol principal de acces cu deschidere catre camera de zi (living – dinning open space); bucataria (complet utilata) comunica discret cu zona de dinning si ofera inclusiv un spatiu ingenios amenajat pentru micul dejun (breakfast with a view); terasa cu vedere libera deserveste zona de zi;
  • Dormitoarele: fiecare dintre cele doua dormitoare este deservit de propria camera de baie – cada de baie pentru matrimonial si cabina de dus pentru dormitorul secundar.

Apartamentul dispune de 2 locuri de parcare subterana.

Proprietatea se inchiriaza pentru perioade scurte de timp.

Pretul de prezentare include toate cheltuielile lunare are apartamentului (chirie, utilitati, internet si televiziune prin cablu, intretinere spatii comune). Proprietar persoana jurídica(se adauga TVA si se emite factura).

Contra cost se poate oferi si serviciul de menaj o data sau de doua ori pe saptamana.

Property Features

  • 2

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App