One Rahmaninov este unul dintre cele mai exclusiviste proiecte rezidentiale de pe piata imobiliara din Bucuresti si singurul complex rezidential din tara cu un lobby de 600 de metri patrati si 6 metri inaltime.

Ansamblul de apartamente de lux are o suprafata construita de 23.000 mp, dispusa pe 6 etaje si este situat intr-o zona extrem de apreciata a Bucurestiului, cu acces rapid la numeroase facilitati.

Se ofera spre inchiriere un apartament spectaculos cu 4 camere, situat la etajul 5 al acestui proiect unic localizat in Floreasca, langa parcurile Verdi si Floreasca, foarte aproape de zona comerciala (piata, restaurante, magazine etc.).

Apartamentul masoara 211 mp utili, la care se adauga terase in suprafata totala de 43,70 mp.

Compartimentare: open space cu living și dining (60 mp) avand acces la o terasa superba (26 mp) cu vedere la Parcul Verdi, bucătărie închisă spațioasă (13,9 mp), baie pentru oaspeți, 3 dormitoare (26 mp, 18,7 mp si 18,8 mp) Dormitorul matrimonial este deservit de baie proprie si zona de dressing, avand acces catre aceeasi terasa ca si livingul, o alta baie pe hol deserveste celelalte doua dormitoare. Cea de-a doua terasa (16,50 mp) pozitionata pe partea opusa a cladirii/a apartamentului, cu vedere la Parcul Floreasca, poate fi accesata din cele doua dormitoare mai mici.

Pretul de inchiriere include 2 locuri de parcare la subsolul blocului.

Property Features

  • 2

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App