Apartamentul cu patru camere oferit spre vanzare este situat la etajul 7 din 11 in complexul rezidential ONE Herastrau Plaza din nordul Capitalei, zona Herastrau – Aviatiei.

Cu un total de 156 de apartamente, lobby cu zona de receptie si semineu, nivel de parcare subterana si spatii comerciale la nivelul parterului, complexul a fost finalizat la jumatatea anului 2019 si a obtinut certificare “green home”(casa verde), numarindu-se astfel printre putinele constructii noi pe segmentul rezidential din Bucuresti cu acest calificativ.

Amplasarea complexului este ideala din toate punctele de vedere:

  • Pozitionare: zona de nord, cu acces rapid atat catre zona de business/birouri din Aviatiei-Pipera-Baneasa, cat si catre centrul Capitalei; 15 minute pana la aeroport; 5 minute pe jos pana la statia de metrou;
  • Mijloace de transport: statia de metrou Aurel Vlaicu la 5 minute distanta (600 m), linii de transport urban de suprafata la 2-3 minute distanta de imobil;
  • Shopping si servicii: in cadrul complexului – barbershop, salon de infrumusetare, cabinet oftalmologic, ciocolaterie, vinoteca, juicebar, cafenea, etc; mini-market la parterul blocului vecin, clínica medicala privata la 2 minute distanta, Promenada Shopping Mall la 5 minute de mers pe jos;
  • Recreere: studio Pilates la parterul blocului vecin, lacul Floreasca in capatul strazii, parcul si lacul Herastrau la 5 minute de mers pe jos, o gama foarte variata de restaurante si cafenele pe malul lacului si in interiorul parcului Herastrau, Le Club la 10 minute distanta, central comercial Promenada la 5 minute de mers pe jos.

Apartamentul este nou (la prima utilizare) si se vinde complet mobilat si utilat.

Luminos si echilibrat, interiorul masoara 105 mp, la care se adauga doua balcoane cu vedere libera (5 mp si respectiv 8,50 mp). Spatiu deschis cu zona de living, dining cu acces la o terasa de 8,5 mp; bucatarie deschisa, complet mobilata si utilata; dormitor pentru oaspeti prevazut cu camera de baie proprie(cu cada) si dressing tip walk-in closet; dormitor secundar deservit de o camera de baie (cu dus); dormitorul matrimonial dispune de un dressing foarte spatios, propria camera de baie(cada de baie si dus) si acces la un balcon de 5 mp.

Proprietate disponibila pentru ocupare imediata. Pretul vanzarii include doua locuri de parcare in garajul subteran al imobilului.

Property Features

  • 2

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App