ONE Herastrau Park disponibil spre inchiriere acest apartament deosebit de elegant, 2 camere mobilat si utilat lux, situat la etajul 4 al unui imobil cu 12 etaje finalizat in 2017, in zona adiacenta parcului Herastrau si lacului Floreasca, la 8 minute de mers fata de mall Promenada si statia de metrou “Aurel Vlaicu”.

Complexul rezidential ONE Herastrau Park este compus din doua turnuri de 52 metri fiecare, cu un total de 106 apartamente de lux.Turnul de vest ofera vedere panoramica asupra lacului Herastrau, in vreme ce turnul de est este orientat catre lacul Floreasca. Cele doua cladiri dispun de acces securizat, o zona de lobby foarte eleganta si nivel subteran pentru parcare.

Complet mobilat si utilat pentru uz rezidential, interiorul este deopotriva spatios si luminos, cu vedere mixta catre parcul Herastrau si zona Aviatiei. Mobilier si electrocasnice noi de gama inalta(Franke), incalzire in pardoseala, parchet triplu stratificat din stejar, aer conditionat, obiecte sanitare Villeroy&Bosch si Grohe, spatii confortabile amenajate impecabil si un loc de parcare subterana, sunt toate incluse in pretul chiriei.

Proprietate disponibila pentru ocupare imediata.

Property Features

  • 1

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App