ONE Herastrau Park disponibil spre inchiriere acest apartament deosebit de elegant, 3 camere mobilat si utilat lux, situat la etajul 5 al unui imobil cu 12 etaje finalizat in 2017, in zona adiacenta parcului Herastrau si lacului Floreasca, la 8 minute de mers fata de mall Promenada si statia de metrou „Aurel Vlaicu”.

Complexul rezidential ONE Herastrau Park este compus din doua turnuri de 52 metri fiecare, cu un total de 106 apartamente de lux.Turnul de vest ofera vedere panoramica asupra lacului Herastrau, in vreme ce turnul de est este orientat catre lacul Floreasca. Cele doua cladiri dispun de acces securizat, o zona de lobby foarte eleganta si nivel subteran pentru parcare.

Complet mobilat si utilat pentru uz rezidential, interiorul este deopotriva spatios si luminos, cu vedere catre curtea interioara a complexului. Mobilier si electrocasnice noi de gama inalta, spatii comfortabile amenajate impecabil si un loc de parcare subterana, sunt toate incluse in pretul chiriei.

Compartimentare interioara:

  • spatiu deschis de living,  dining si bucatarie;
  • camera pentru spalatorie-calcatorie;
  • doua dormitoare deservite fiecare de cate o camera de baie(una dintre ele cu cada pentru baie, cealalta cu cabina pentru dus).

Proprietate disponibila pentru ocupare imediata.

Property Features

  • 1

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App