Va oferim spre vanzare un apartament de lux situat in cadrul complexului rezidential “ONE Floreasca Lake”, pozitionat la 80 metri de promenada lacului Floreasca(in prezent in curs de amenajare), 600 metri distanta fata de intrarea in parcul Herastrau, dar si fata de statia de metrou “Aurel Vlaicu” si 800 metri pana la centrul comercial “Promenada” din Calea Floreasca.

Apartamentul este mobilat si utilat complet la standarde inalte de calitate, este situat la etajul al 3-lea, masoara 83 mp utili, la care se adauga un loc de parcare subterana si o boxa pentru depozitare, dispune de finisaje de calitate superioara, incalzire prin pardoseala, parchet din lemn masiv, obiecte sanitare Villeroy&Boch, bucatarie Miele.

Compartimentare interioara: zona deschisa de living si dinning, bucatarie deschisa complet mobilata si utilata(Miele), 2 dormitoare(matrimonial cu baie proprie si dormitor secundar deservit de o camera de baie cu dus) si doua terase(una dintre ele aferenta zonei de zi, cealalta conectata cu dormitorul secundar). Holul de acces este prevazut cu dulap incastrat in perete pe intreaga lungime a culoarului.

Proprietate disponibila de asemenea spre inchiriere la pretul de 1400 Euro.

Property Features

  • 1

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App