Disponibil spre vanzare (sau inchiriere) un apartament cu 3 camere (un dormitor este transformat in dressing) mobilat si utilat, situat la parterul unui imobil cu 6 etaje, constructie 2017, din complexul rezidential Laguna Residence, zona Barbu Vacarescu – Lacul Tei.

Ansamblul Laguna Residence dispune de un parc cu circuit inchis (spatiu verde total 10.000 mp), amenajat cu spatii verzi, loc de joaca pentru copii, doua piscine exterioare (adulti si copii), paza, locuri de parcare pentru vizitatori. Centrul comercial “Promenada” se afla la 800 m distanta, iar in parcul Herastrau se ajunge in 25 de minute de mers pe jos.

Spatios si luminos, inconjurat de o gradina proprie de 97 mp, apartamentul masoara 84 mp utili (+ balconul inchis de 9 mp) si este compartimentat in trei camere si dependinte: zona de zi 25 m2 cu living si dinning (cu acces la balconul inchis, care comunica cu gradina apartamentului), bucatarie inchisa 8,5 m(complet utilata), dormitor 18,9 m2, un dressing spatios de 14 m2 si o camera de baie (5 m2).

Gradina este amenajata cu terasa pavata cu lemn de deck si spatiu verde. Balconul inchis dispune de spatii pentru depozitare incastrate in perete si zona de relaxare, cu vedere la gradina.

Apartamentul nu este prevazut cu loc de parcare propriu.

Se poate parca in parcarea exterioara pentru vizitatori (in limita disponibilitatii) si exista posibilitatea inchirierii / achizitiei unui loc de parcare subteran de la dezvoltatorul complexului.

Proprietate disponibila de asemenea spre inchiriere, la pretul de 1,800 Euro/luna.

Clasa energetica: A.

Disponibil in maxim 30 de zile de la contractare.

Property Features

  • -

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App