Pozitionat in cea mai exclusiva zona rezidentiala din Capitala, cuprinsa intre bulevardul Kiseleff si bulevardul Aviatorilor, acest imobil cu apartamente de lux, finalizat in luna mai 2014, se afla la o distanta de 6 minute parcurse pe jos fata de Piata Charles de Gaulle, statia de metrou “Aviatorilor”, dar si in imediata apropiere a zonei Piata Victoriei, parcului Kiseleff si a parcului Herastrau, cu acces rapid la 5 linii de transport in comun de suprafata, supermarket-uri, zona comerciala dezvoltata, restaurante, cafenele, scoli, gradinite, etc.

Imobilul structurat pe 4 etaje superioare este divizat in 10 apartamente cu 2, 3 si 4 dormitoare avind suprafete cuprinse intre 100 si 260 mp. Fiecare apartament dispune de doua locuri de parcare in garajul subteran al cladirii, dar si de acces gratuit si nelimitat la piscina in aer liber de la ultimul etaj al imobilului. Cladirea este dotata de asemenea cu portar, sistem de supraveghere CCTV, video-interfon, ascensoare Tysen Krupp, un lobby splendid placat in marmura si spatii vitrate deosebit de generoase. Toate apartamentele sunt prevazute cu pardoseli din lemn superior, bai elegante placate cu gresie Porcelanosa, obiecte sanitare Catalano, baterii si robineti Kludi, bucatarii utilate complet cu electrocasnice din inox marca Teka, contoare individuale pentru consumurile de gaz, apa si electricitate.

Apartamentul prezentat spre inchiriere este situat la etajul al 2-lea, este semi-mobilat, fiind disponibil pentru ocupare imediata.

Compartimentare interioara apartament:

  • Zona de zi: spatiu deschis in suprafata totala de 60 mp pentru living si dining, o bucatarie spectaculoasa cu insula(19 mp) complet utilata, camera de baie pentru oaspeti(cu cabina de dus) si un balcon de 7 mp cu vedere catre zona verde din vecinatate; spalatorie dotata cu masina pentru spalat rufe si uscator; mic spatiu pentru depozitare/camara;
  • Dormitoarele: dormitorul matrimonial(29 mp) este deservit de o camera de baie “en-suite” de 8 mp(dotata cu cabina de dus, cada de baie si lavoir dublu) si de o zona pentru garderoba generoasa, de 11 mp; dormitorul secundar(21 mp) este prevazut atat cu camera de baie privata, cat si cu dulapuri incastrate in perete;dormitorul al treilea(15 mp) este prevazut cu camera de baie privata; cel de-al patrulea dormitor(18 mp) este deservit de camera de baie pentru oaspeti cu acces rapid din holul principal.

Property Features

  • 2

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App