Va prezentam spre inchiriere o vila insiruita situata in cea mai apreciata zona din Capitala –  zona Primaverii – la 2 minute distanta de parcul Bordei,  600 de metri fata de intrarea in parcul Herastrau si 7 minute parcurse pe jos pana la Piata Charles de Gaulle si statia de metrou „Aviatorilor”.

Structurata pe demisol, parter si etaj, vila masoara 300 mp utili, la care se adauga 135 mp de gradina in proprietate privata. Garajul a fost desfiintat pentru a mari spatiul alocat pentru birouri, dar pe aleea auto din curte se poate parca un autoturism, si alte doua masini pe frontul stradal al proprietatii.

Compartimentare interioara:

  • DEMISOL – camera tehnica, camera de serviciu, spatiu pentru depozitare, camera de baie(cu cada);
  • PARTER – spatiu deschis de living/receptie cu acces in gradina din fata casei; bucatarie inchisa cu acces in gradina din spatele casei, o camera de baie(cu cabina pentru dus) si o camera spatioasa, mochetata, cu acces catre curtea din spatele casei;
  • ETAJ – 4 camere deservite in comun de o camera de baie si o terasainsorita de 30 mp.

Disponibila imediat, vila se inchiriaza pentru birouri, cabinet privat sau centru SPA, etc, nemobilata, cu exceptia bucatariei mobilate si utilate.

Pretul chiriei este negociabil in functie de perioada si garantiile contractuale agreate de parti.

Property Features

  • 1

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App