Va prezentam spre inchiriere o vila unifamiliala D+P+1 situata intr-un complex rezidential din zona Pipera, cu deschidere la padure si acces facil catre toate scolile internationale din zona.

Complexul se remarca prin spatiile verzi generoase din zona comuna si locuintele spatioase cu gradini si parcare privata.

Vila oferita spre inchiriere dispune de gradina privata in spatele casei si o curte amenajata cu spatii verzi si zona de parcare in zona de acces(intrare). La interior tavanul este innobilat cu grinzi din lemn masiv , atmosfera fiind completata de un semineu deosebit si candelabrul din living.

Compartimentare:

DEMISOL: spatiu tehnic, spalatorie, baie, dormitor pentru menajera, camera hobby, spatiu depozitare;

PARTER: living generos cu spatii vitrate multiple, semineu functional si acces catre gradina si terasa de vara; zona de dining este amenajata in continuarea living-ului in imediata vecinatate a bucatariei inchise complet mobilate si echipate; baia de serviciu si garajul pentru 2 masini se regasesc deasemenea la acest nivel;

ETAJ: 3 dormitoare si 2 bai(dormitor matrimonial prevazut cu camera de baie proprie si un dressing generos, doua dormitoare secundare deservite in comun de o baie secundara si o terasa deosebit de generoasa cu vedere catre gradina casei).

POD: neamenajat/depozitare.

Proprietatea este disponibila pentru ocupare imediata. In intervalul martie – aprilie 2018 este programata reamenajarea peisagistica a gradinii.

Property Features

  • 2

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App