Disponibila  spre inchiriere o vila cu arhitectura moderna, constructie 2012, situata intr-un complex cu 9 vile tip duplex in apropiere de padurea Baneasa, la numai 5 minute distanta de Scoala Britanica si centrul comercial Jolie Ville. Complexul este dotat cu personal de securitate, birou administrativ si parcare pentru vizitatori.

Compartimentare:

PARTER: hol de acces cu deschidere catre zona de living si dining, bucatarie deschisa complet echipata(Whirlpool) , grup sanitar , camera tehnica, spalatorie si garaj pentru 2 masini; zona de living si biblioteca sunt incadrate pe doua laturi de geamuri inalte din sticla, oferind o perspectiva ampla asupra gradinii si piscinei exterioare; bucataria, deosebit de eleganta este  separata de lobby printr-un geam inalt din sticla creind senzatia eliberatoare de spatiu si confort;

ETAJ 1: doua dormitoare deservite fiecare de baie proprie ; ambele dormitoare beneficiaza de acces la o camera de dressing, dar si la o terasa spatioasa de 74 mp cu vedere catre curtea interioara;

ETAJ 2: doua dormitoare deservite de o camera de baie; in holul de acces exista dulap pentru haine incastrat in perete pe intreaga lungime a culoarului.

Finisaje deosebite: usi si tamplarie exterioara din lemn de castan cu sticla securizata, gresie si faianta import Italia, calorifere design original(in bai si in holul de acces), spatii vitrate generoase, scara interioara etc.

Curtea: grupata in spatele casei, cu acces direct din living si bucatarie. Doua terase amenajate la nivelul parterului deservesc zona piscinei exterioare si zona de dining.

Proprietatea se preda nemobilata, sau se mobileaza la cerere ca in imaginile de prezentare.

Property Features

  • 2

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App