Va oferim spre inchiriere o vila cu arhitectura moderna situata intr-un complex cu 10 vile tip duplex in apropiere de padurea Baneasa, la numai 5 minute distanta de Scoala Britanica si centrul comercial Jolie Ville.  Prima vila finalizata si mobilata va este prezentata in cele ce urmeaza, toate celelalte unitati fiind in prezent in proces de finisare interioara(materiale de calitate exceptionala, majoritatea participante la targul interbational de la Milano), cu termen de livrare in maxim 3 luni. Complexul va fi dotat cu paza, administratie locala si parcare pentru vizitatori.

La cerere, se poate amenaja o piscina in curtea din spatele imobilelor, in prezent numai o unitate beneficiind de aceasta optiune.

Vila prezentata spre inchiriere masoara 300 mp utili desfasurati pe o structura parter si doua etaje cu urmatoarea compartimentare:

  • PARTER: hol de acces cu deschidere catre zona de living si dining, bucatarie deschisa complet echipata(Whirlpool) , grup sanitar si camera tehnica; zona de living si biblioteca sunt incadrate pe doua laturi de geamuri inalte din sticla, oferind o perspectiva ampla asupra gradinii; bucataria deosebit de eleganta este separata de lobby printr-un geam inalt din sticla creind senzatia eliberatoare de spatiu si confort;
  • ETAJ 1: doua dormitoare deservite fiecare de baie proprie cu acces la o terasa spatioasa cu vedere catre curtea interioara;
  • ETAJ 2: doua dormitoare deservite fiecare de baie proprie cu acces la o terasa spatioasa cu vedere catre curtea interioara.

Finisaje deosebite: usi si tamplarie exterioara din lemn de castan cu sticla securizata, gresie si faianta import Italia, calorifere design original(in bai si in holul de acces), spatii vitrate generoase, scara interioara etc.

Parcare: 2 locuri de parcare exterioara amenajate.

Curtea: grupata in spatele casei, cu acces direct din living si bucatarie. Va fi amenajata cu gazon si arbusti.

Imobilul este complet mobilat si utilat pentru uz rezidential, fiind disponibil imediat.

Property Features

  • 2

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App