Disponibila spre inchiriere o vila cocheta (finalizata in 2005 si renovata integral in primavara anului 2015) cu structura parter, etaj si mansarda, in suprafata utila de 467 mp, cu o curte libera de peste 300 mp amenajata cu spatii verzi, foisor si garaj pentru doua masini. Proprietatea este localizata in zona rezidentiala Iancu Nicolae, in imediata vecinatate a scolii britanice, la distanta de mers pe jos fata de supermarket-urile din zona si centrul comercial „Jolie Ville”. Baneasa Shopping City se afla la 5 minute cu autoturismul, iar pana in centru Capitalei sunt 20-25 de minute.

Compartimentare interioara:

  • PARTER:  din holul principal amplu si bine luminat se obtine acces catre zona de zi, intr-un spatiu deschis in suprafata totala de 76 mp(primire invitati 25 mp + living 51 mp), o zona de dining de 12 mp cu acces catre gradina; bucataria inchisa(22 mp) este complet mobilata si utilata, fiind deservita de un spatiu pentru depozitare/camara; birou/dormitor pentru oaspeti(15 mp), o camera de baie si garajul de 28 mp;
  • ETAJ:  dormitorul matrimonial(23 mp) este deservit de camera de baie proprie si un dressing de 9 mp; celelalte doua dormitoare(20 mp si 24 mp) beneficiaza fiecare de acces la balcon si sunt deservite in comun de o camera de baie spatioasa, de 17 mp;
  • MANSARDA:  spatiu deschis generos(126 mp), o camera de 10 mp, o baie, sauna si spatii pentru depozitare.

Curtea: inconjoara vila care ocupa pozitie centrala pe lotul de teren, este amenajata cu spatii verzi si un foisor de gradina. Pe langa garajul spatios raman disponibile locuri de parcare pentru inca 2-3 autoturisme.

Finisaje si dotari: structura din caramida si beton, izolatie din polistiren, .acoperis Lindab cu lava vulcanica, parchet masiv, incalzire si climatizare centralizate, sistem de alarma si monitorizare video, mobilier de bucatarie Natuzzi, sistem automat de irigare a gradinii, porti auto actionate electric.

Proprietatea se inchiriaza nemobilata si este disponibila pentru ocupare imediata.

Property Features

  • 2

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App