Va prezentam spre inchiriere o proprietate constructie 2007, cu dimensiuni generoase, atat in ceea ce priveste spatiul locuibil interior, cate si zona dedicata gradinii si anexelor. Situata in apropierea padurii, in plan secundar fata de soseaua principal cu traffic intens, locatia este ideala pentru o familie cu copii, fiind amplasata la distanta de mers pe jos fata de gradinitele si scolile din zona Iancu Nicolae, centrul commercial Jolie Ville, cu acces facil la mijloacele de transport in comun(pentru bona, menajera, meditator, etc ) si la numai 3 minute cu autoturismul fata de Scoala Americana.

Structurata pe demisol, parter, etaj si mansarda, vila este inconjurata de o gradina generoasa, de 750 mp amenajata cu spatii verzi, alei pietonale, terasa de vara acoperita, zona pentru barbeque, garaj dublu( cu acces independent din curte)  si parcare suplimentara pentru 6 autoturisme. Printre dotarile curente: aer conditionat, sistem de alarma, centrala termica proprie, interfon, actionare electrica pentru poarta auto si poarta de acces a garajului.

Compartimentare:

  • DEMISOL – camera tehnica(centrala termica, instalatie pentru dedurizarea apei, spatii depozitare);
  • PARTER – zona de living si dining masoara 43 mp, fiind prevazuta cu acces la terasa de vara acoperita de 19 mp si in continuare in zona de barbeque a gradinii; bucataria(inchisa) deosebit de generoasa(25 mp) este complet utilata si beneficiaza de acces rapid la aceeasi terasa de vara; la acest nivel exista si: birou/dormitor oaspeti(17 mp), grup sanitar de serviciu si spatiu pentru spalatorie;
  • ETAJUL 1 – dormitor matrimonial(17,5 mp) prevazut cu camera de baie “en-suite” , dressing si balcon; alte doua dormitoare(16 mp si respectiv 25 mp) deservite in comun de o camera de baie  de 10 mp si un dressing de aprox. 6 mp; holul principal de la acest nivel dispune de acces la o logie de 9 mp, iar dormitorul de 25 mp este prevazut cu acces la o a treia logie ;
  • MANSARDA – open space 100 mp prevazut cu chicineta, birou, camera de baie(cu cabina de dus), spatii pentru depozitare si o logie.

Proprietate disponibila imediat.

Property Features

  • 2

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App