Disponibila  spre inchiriere o vila cu arhitectura moderna, constructie 2012, situata intr-un complex cu 9 vile tip duplex in apropiere de padurea Baneasa, la numai 5 minute distanta de Scoala Britanica si centrul comercial Jolie Ville. Complexul este dotat cu personal de securitate, birou administrativ si parcare pentru vizitatori.

Compartimentare:

PARTER: hol de acces cu deschidere catre zona de living si dining, bucatarie deschisa complet echipata(Whirlpool) , grup sanitar , camera tehnica, spalatorie si garaj pentru 2 masini; zona de living si dining sunt incadrate pe doua laturi de geamuri inalte din sticla, oferind o perspectiva ampla asupra gradinii si piscinei exterioare; bucataria, deosebit de eleganta este  separata de lobby printr-un geam inalt din sticla creind senzatia eliberatoare de spatiu si confort;

ETAJ 1: doua dormitoare deservite fiecare de baie proprie si de cate o terasa; ambele dormitoare beneficiaza de acces la o camera de dressing; spatiu de joaca pentru copii amenajat indoor tip sera;

ETAJ 2: doua dormitoare deservite in comun de o camera de baie; in holul de acces exista dulap pentru haine incastrat in perete pe intreaga lungime a culoarului.

Finisaje deosebite: usi si tamplarie exterioara din lemn de castan cu sticla securizata, gresie si faianta import Italia, calorifere design original(in bai si in holul de acces), spatii vitrate generoase, scara interioara etc.

Dotari: incalzire prin pardoseala, sistem de climatizare, doua surse de apa (put propriu adancime 280 m si racord la reteaua de alimentare cu apa a orasului), generator electric de rezerva, internet prin fibra optica, sistem de supraveghere video.

Curtea: grupata in spatele casei, cu acces direct din living si bucatarie. O terasa amenajata la nivelul parterului deserveste zona zona de dining.

Proprietatea se preda nemobilata si este disponibila pentru ocupare imediata.

Property Features

  • 2

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App