Va oferim spre inchiriere o vila individuala SEMI-MOBILATA cu 4 dormitoare situata in cadrul unuia dintre cele mai cunoscute ansambluri rezidentiale din zona Iancu Nicolae, care ofera rezidentilor acces nelimitat la piscina exterioara, sala de fitness, sauna, teren de tenis si loc de joaca pentru copii precum si servicii de administrare locala si personal de scuritate disponibil 24/7.

Structurata pe parter, etaj si mansarda, vila se remarca prin finisajele elegante si dotarile moderne, dar mai ales prin generozitatea spatiului locuibil si compartimentarea deosebit de practica, ideala pentru o familie cu copii. Dealtfel, complexul este locatia preferata pentru familiile care doresc sa ramana in apropierea scolilor si gradinitelor(britanica, franceza, germana, americana sau internationala) din zona.

COMPARTIMENTARE:

PARTER: hol de acces + grup sanitar + zona garderoba + living si dining(45 mp) cu spatii vitrate largi, semineu functional si acces pe terasa de vara(21 mp) si in curte + bucatarie de 16 mp(inchisa) complet utilata + spatiu tehnic + garaj pentru 1 masina;

ETAJ: 2 dormitoare pentru copii(15 mp si 17 mp) deservite de o camera de baie(cu cada) si dormitorul matrimonial(19 mp) cu baie proprie tip “en-suite” si dressing spatios tip “walk-in-closet”; o terasa spatioasa de 31 mp, cu vedere catre gradina si piscina complexului este accesibila din holul principal;

MANSARDA: spatiu deschis/camera de joaca pentru copii in suprafata de 39 mp + dormitor pentru oaspeti(16 mp) deservit de un dressing si o  camera de baie(cu cabina de dus).

CURTEA: vila beneficiaza de curte privata in suprafata de aprox. 300 mp grupata in spatele casei, cu vedere directa si acces imediat la terenul de tenis si la piscina exterioara. La nivelul parterului, zona de dining este conectata cu terasa de vara, pavata si acoperita, din care se accede in gradina.

Vila este disponibila incepand cu 1 august2022.

Property Features

  • 2

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App