Va oferim spre inchiriere un apartament cu adevarat deosebit, situat la parterul unui imobil de lux finalizat spre finele anului 2013. Cu o pozitie privilegiata, in vecinatatea parcului Kiseleff, imobilul se afla la 10 minute distanta de Piata Victoriei si 5 minute fata de piata 1 Mai, sala de fitness si o zona comerciala foarte diversificata, restaurante, cafenele, mijloace de transport in comun de suprafata(mai multe linii de autobuz si tramvai), statie de metrou la Piata Victoriei.

Imobilul dispune de acces securizat si personal de paza disponibil 24/7, ascensor de noua generatie, parcare subterana si parcare exterioara pentru vizitatori.

Apartamentul se remarca atat prin finisajele de foarte buna calitate, cat si datorita spatiului locuibil generos compartimentat in 2 dormitoare deservite fiecare de camera de baie proprie si dressing, o bucatarie spatioasa (inchisa) complet utilata, dotata inclusiv cu masa si scaune pentru dining si o camara foarte bine organizata; zona de zi spectaculoasa, cu un living-dining de open space (75 mp), care comunica usor cu terasa si se continua cu o gradina privata in suprafata aproximativ 150 mp.

Apartamentul se inchiriaza nemobilat si este disponibil pentru ocupare imediata.

Inclus in pretul chiriei: un loc de parcare subterana.

Property Features

  • 1

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App