Disponibil spre inchiriere un apartament splendid tip penthouse, situat la etajul 4 al unui imobil constructie 2009 din imediata vecinatate a zonei Piata Dorobanti. Imobilul este prevazut cu receptie la parter, doua ascensoare de noua generatie, personal de scuritate pentru perioada nocturna si parcare subterana.

Apartamentul dispune de acces direct cu liftul in interior, masoara 125 mp utili, la care se adauga o terasa deosebit de generoasa, de 84 mp, si poate fi inchiriat nemobilat, sau complet mobilat si utilat, in functie de preferinta Chiriasului.

Compartimentare:

  • Zona de zi – living si dining open space, care, impreuna cu bucataria deschisa(complet utilata inclusiv cu masina de spalat rufe si masina de spalat vase) masoara 52 mp; dublu acces direct la terasa circulara de 84 mp;
  • Dormitoarele – dormitor matrimonial(17,34 mp) deservit de camera de baie proprie(cu cabina de dus si cada de baie cu sistem hidromasaj), dressing tip ”walk-in” si terasa principala; dormitor secundar(16,22 mp) deservit de o a doua camera de baie cu cabina de dus si un balcon de 8 mp.

Disponibil imediat, apartamentul se preda impreuna cu un loc de parcare subterana.

Property Features

  • 1

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App