Disponibil spre inchiriere acest apartament insorit de tip penthouse cu 4 camere si terasa circulara cu vedere panoramica, situat la etajul 3 din 3 al unui imobil tip boutique finalizat in 2006, in zona adiacenta parcului Herastrau.

Cu un total de 7  apartamente, imobilul dispune de acces securizat, nivel subteran de parcare si ascensor. Sunt 150 m distanta pana la intrarea in parcul Herastrau, 450 m pana in Sos. Nicolae Caramfil (Carrefour Market, Mega Image, restaurante, magazine, mijloace de transport in comun de suprafata) si 1,5 km pana la centrul comercial Promenada si statia de metrou “Aurel Vlaicu”.

Apartamentul este proaspat renovat, semi-mobilat iar interiorul masoara 184 mp utili, la care se adauga terasa circulara de 63 mp.

  • Zona de zi:  living – dining cu semineu (37 mp); bucatarie deschisa – separata (32 mp) – complet mobilata si utilata, camera separata pentru depozitare si spalatorie; baie cu cabina de dus;
  • Dormitoarele: Zona de noapte este separata si este formata din 3 dormitoare. Doua dormitoare cu bai si dressinguri proprii si un dormitor de oaspeti. Acces catre partea din spate a terasei.
  • Terasa: inconjoara apartamentul pe trei laturi si deserveste atat zona de zi, cat si unul dintre cele 3 dormitoare.

Dotari: acces direct cu lift privat in interiorul apartamentului, aer conditionat in fiecare camera (inclusiv in zona de bucatarie), centrala de apartament, instalatie de iluminat si prize pe terasa. Contorizare separata pentru utilitati.

Disponibil pentru ocupare imediata, apartamentul se inchiriaza impreuna cu 1 loc de parcare in garajul subteran si o boxa pentru depozitare.

Property Features

  • 1

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App