Prezentam spre inchiriere un apartament splendid de 110 mp in zona Dorobanti Capitale, situat la mansarda unei cladiri renovate complet in anul 2014 dupa noile standarde structurale si tehnice. Cladirea a fost complet renovata si consolidata preventiv (dupa expertiza nu a reiesit ca prezinta risc seismic, dar renovand integral cladirea proprietarii au decis sa o si consolideze), acoperisul a fost reconstruit de la zero, iar partea de izolatie termica si fonica este de ultima generatie, conferind spatiului un mediu deosebit de placut, linistit, cu o temperatura constanta atat in timpul iernii, cat si vara. Exteriorul vilei si scara de acces sunt si ele proaspat renovate, iar curtea cladirii este plina de verdeata, foarte frumos luminata seara.

Finalizate in 2014, renovarea si amenajarea interioara a apartamentului situat la mansarda au fost realizate cu multa pasiune si atentie la detalii, avand ca obiectiv crearea unui spatiu cu un caracter aparte si o atmosfera care sa te deconecteze de agitatia orasului.

Apartamentul este compus dintr-un living spectaculos, foarte luminos, care se continua cu o bucatarie open-space, un dormitor matrimonial, un dormitor pentru oaspeti, un birou, o baie si un hol. Holul contine un spatiu ascuns in care este pozitionata masina de spalat rufe, o zona pentru detergenti, un spatiu special amenajat pentru uscarea rufelor ce contine si un calorifer pentru uscare rapida, un spatiu tehnic pentru centrala termica si o zona pentru depozitarea hainelor groase.

Interiorul apartamentului se desfasoara pe 2 nivele, accesul catre cel de-al doilea dormitor facindu-se pe o scara superba, iar accesul catre birou, pe o serie de scari plutitoare.

Apartamentul beneficiaza de centrala proprie, 4 aparate de aer conditionat, ferestre de termopan cu 5 camere, usa de intrare blindata, cu dublu strat de izolatie fonica si sistem de yale Secureme, sistem de alarma cu senzori de miscari, senzori pe usa de la intrare si senzori de fum.

Spatiul se inchiriaza cu doua televizoare, bucatarie complet utilata, masina de spalat rufe, mobilierul prezentat in fotografii si seif incapator incastrat in structura casei.

In pretul chiriei este inclus abonamentul de monitorizare BGS.

Property Features

  • -

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App