Va oferim spre inchiriere apartamente cu 2 camere, mobilate si utilate complet, situate in “Cloud 9 Residence” – cel mai elegant complex rezidential din zona Aviatiei – Pipera, finalizat in 2020.

Complexul este situat la 750 m distanta de centrul comercial Promenada, 850 m fata de statia de metrou “Aurel Vlaicu”, 2 km de parcul Herastrau, iar la 100 m distanta – statie STB 112, 135 si N119. Acces securizat, paza 24/24 h si sistem de monitorizare video, doua lifturi Kone, parcare subterana cu acces prin telecomanda.

Cu un design interior personalizat, finisaje premium, obiecte electrocasnice de calitate si piese de mobilier de design italian, suprafete vitrate generoase si un spatiu locuibil generos si aerisit, apartamentele disponible sunt sitúate la etajul 2 si se predau chiriasului mobilate si utilate in cel mai mic detaliu, impreuna cu cate un loc de parcare subterana.

Sistemul de incalzire este centralizat (eficiente energetica clasa A), cu afisaj electronic si programare Wireless, iar fiecare camera este dotata cu aer conditionat.

Apartamentele pot fi inchiriate impreuna cu servicii de curatenie incluse. Se poate inchiria si pe termen scurt.

Property Features

  • 1

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App