Apartament spectaculos disponibil spre inchiriere la mai putin de 1 minut distanta de parcul Herastrau, la etajul al 3-lea al unui imobil constructie 2007, prevazut cu parcare subterana si personal de securitate.

Pe langa suprafata utila extrem de generoasa, de 205 mp, apartamentul ofera acces la trei terase de 12 mp, 14 mp si respectiv 15 mp. Parcul si lacul Herastrau sunt chiar peste drum, unele din cele mai bune restaurante si cafenele din oras sunt la distanta de mers pe jos, centrul comercial Promenada se afla la 1 km distanta, iar pana in centrul orasului sunt 15 minute cu autoturismul.

Compartimentare interioara:

  • zona de zi: zona de living masoara 75 mp si dispune de acces la o terasa cu vedere directa la parc; bucataria (20 mp) este inchisa, complet mobilata si utilata; grup sanitar de serviciu;
  • dormitoarele: dormitorul matrimonial dispune de camera de baie proprie si dressing spatios; celelalte doua dormitoare sunt deservite fiecare de cate o camera de baie; toate cele 3 dormitoare dispun de acce la terase;

Apartamentul este disponibil pentru ocupare imediata  si se inchiriaza impreuna cu 1 loc de parcare subterana si 1 boxa pentru depozitare.

Property Features

  • 1

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App