Va oferim spre inchiriere un apartament cald, luminos si deosebit de spatios situat la etajul al 2-lea al unui imobil cu 5 etaje si un total de 12 apartamente, finalizat in 2009. Imobilul dispune de acces securizat, garaj subteran si este pozitionat la 2 minute distanta de intrarea in parcul Kiseleff, 450 m de piata agro-alimentara „Ion Mihalache” si 1 km distanta fata de statiile de metrou „Aviatorilor” si „Piata Victoriei”.

Cu o suprafata utila de 168 mp la care se adauga doua terase in suprafata cumulata de 36 mp, apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat, impreuna cu doua locuri de parcare subterana.

Compartimentare interioara apartament:

  • zona de zi: hol principal de acces cu deschidere catre zona de living si dining (46 mp), bucataria inchisa (14 mp) complet mobilata, prevazuta cu masa si scaune pentru mic dejun si acces la o camara de 4 mp bine organizata; grup sanitar de serviciu (cu masina pentru spalat rufe si uscator);
  • dormitoarele: cele 3 dormitoare (14mp, 17mp si 19mp) sunt deservite de doua camere de baie spatioase (6 mp si respectiv 9 mp) dotatae cu cada de baie si cabina pentru dus; holul de acces catre dormitoare este prevazut cu dulapuri incastrate in perete pe intreaga lungime a culoarului; dormitorul matrimonial este prevazut cu camera pentru dressing tip “walk-in closet”;
  • terasele: dormitoarele sunt deservite de o terasa de 13mp, iar zona de zi beneficiaza de acces la o splendida terasa acoperita de 17mp cu vedere stradala.

Apartamentul este dotat cu aer conditionat in fiecare camera, rulouri actionate electric, bucatarie echipata, bai cu bideu.

Proprietate disponibila imediat.

Property Features

  • 2

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App