Va oferim spre inchiriere un apartament cu o pozitie deosebita, in imediata vecinatate a bulevardului Aviatorilor, la 3 minute distanta de parcul Herastrau si 5 minute de mers pe jos pana la statia de metrou din piata Charles de Gaulle.

Apartamentul este situat la etajul al 2-lea din 3 al unui imobil constructie 2006 compus din 4 apartamente (un apartament pe nivel) si garaj pentru parcare subterana.

Complet mobilat si utilat, apartamentul este liber si se inchiriaza impreuna cu un loc de parcare in garajul imobilului.

Compartimentare:

  • Zona deschisa de living si dining cu spatiu vitrat foarte generos, care confera luminozitate pe intreg parcusul zilei, bucatarie inchisa complet mobilata si utilata. Un balcon cu vedere stradala deserveste zona de zi;
  • Holul de acces catre dormitoare este prevazut cu dulapuri incastrate in perete pe intreaga lungime a culoarului; cele trei dormitoare sunt deservite in comun de doua camere de baie complet renovate (una dintre ele cu cabina pentru dus, cealalta – cu cada de baie). Unul dintre dormitoare dispune de acces la un balcon cu vedere catre spatele cladirii (spatii verzi, vecinatati rezidentiale).

Proprietate disponibila pentru ocupare imediata.

Property Features

  • 1

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App