Situata in cea mai selecta zona a Bucurestiului- Cartierul Dorobanti Capitale, proprietatea oferita spre inchiriere, cu o suprafata utila totala de 420 mp si o gradina de 300 mp, se remarca prin decorul nobil, finisaje originale/unice si spatii elegante si impunatoare.

Beneficiaza de un spatiu de primire elegant in suprafata de 30 mp, unde pot fi gasite o toaleta pentru oaspeti, o garderoba generoasa si un birou. La etaj se afla un salon superb cu o suprafata impresionata de 88 mp utili ce poate gazdui pana la 65 de persoane, cu acces direct catre o terasa acoperita in suprafata de 30 mp, străjuița de coloane suple și capiteluri rafinate. Cele 3 uși monumentale se
deschid și permit extinderea salonului.

Acest spatiu este divizat in doua saloane, primul in suprafata de 46 mp, dotat cu parchet din lemn masiv, tavan casetat, șemineu de marmură si bibliotecă decorativă si cel de-al doilea salon,cu o suprafata de 42 mp, dotat si acesta cu parchet din lemn masiv. Cele doua saloane sunt separate prin uși monumentale din lemn sculptat. Etajul elegant are acces la 2 băi de marmură si trei dormitoare finisate cu elemente originale din lemn masiv, doua dintre acestea beneficiind de dressinguri generoase. Bucataria este situata in proximitatea salonului, asigurand un acces facil de servire inclusiv catre zona de terasa.

Proprietatea este completata de o gradina spectaculoasa in suprafata de 300 mp, dedicata exclusiv spatiului de inchiriat, amenajata cu gazon si vegetatie tanara. Un spatiu exterior potrivit pentru evenimente in aer liber/receptii/petreceri private.

A fost acordata o atentie deosebita la conservarea elementelor vechi, reconditionarea acestora si punerea lor in valoare de catre profesionisiti in domeniu, asa cum si din punct de vedere tehnic spatiul a beneficiat de o revizie completa si reinnoire a dotarilor specifice, adaptand spatiul la conditiile moderne de trai.

Aspectul elegantei este completat de aspectul practic prin existenta multiplelor spatii de depozitare, dar si a camerelor de gazduire personal(menajera/bona), toate acestea fiind situate in demisolul vilei.

Beneficiaza de 1 loc de pacare in garajul acoperit si securizat. Alte locuri de parcare sunt disponibile in proximnitatea imobilului.

Proprietatea este disponibila imediat avand un pret de inchiriere de 9900 euro/luna.

Pretabila pentru resedinta Ambasador, sediu Ambasada, sediu reprezentativ pentru institutii/companii, resedinta privata.

Property Features

  • 1

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App