Disponibil spre inchiriere sau vanzare un apartament tip duplex deosebit de spatios, luminos si elegant situat la etajele 2 si 3 ale unui imobil cu 4 etaje finalizat in anul 2014. Imobilul este amplasat pe o strada preponderent rezidentiala, cu multe spatii verzi, putin circulata, in zona Dorobanti-Capitale, la cca. 100 m distanta de zona comerciala din Calea Dorobantilor, 5 minute parcurse pe jos pana la Piata Dorobanti, 850 m pana la Piata Victoriei si parcul Kiseleff.

Apartamentul se inchiriaza NEMOBILAT(cu exceptia dotarilor curente ale bucatariei, bailor, sistemelor fixe de iluminat, climatizare, depozitare etc.). Compartimentare interioara:

  • etajul al 3-lea: spatiu deschis de living si dining(48 mp), bucatarie inchisa, complet utilata(17 mp) deservita de o camara spatioasa(5 mp) si un grup sanitar de serviciu; un balcon de 6 mp comunica cu bucataria, iar un altul de 10 mp deserveste zona de living;
  • etajul al 2-lea: dormitor matrimonial deservit de dressing tip walk-in closet, camera de baie proprie si un balcon de 10 mp, alte doua dormitoare deservite in comun de o camera de baie cu acces din hol.

Pretul chiriei include un loc de parcare subterana.

Proprietate disponibila de asemenea spre vanzare, la pretul de 700.000 Euro.

Property Features

  • 1

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App